fredag den 4. november 2011

Bali, Gili Air & Lombok

Beklager beklager jeg ikke har faaet opdateret jer om hvad der sker herude i Asien. Grunden er, at vi har vaeret, mere eller mindre, afskaaeret fra internettet den seneste tid.
Vi var et kort smut paa Bali, den sydlige del, foerst i Kuta og senere Sanur. Kuta var det rene Calella (mange unge og FULDE mennesker), saa vi flygtede derfra til den lidt mere fredligere by Sanur, ogsaa ved kysten, hvor vi tilbragte et par dage inden vi tog med slowboat til Gili oerne. Jeg maa desvaerre indroemme, at Bali bestemt ikke har levet op til mine forventninger og flere rejsende vi har moedt har faaet samme indtryk. Ja, hvad kan man sige, Eat Pray Love viser ikke 100% det rigtige Bali og tilmed er der DYRT!

Gili oerne var det rene paradis, vi valgte at tage til Gili Air, som er en mellemting mellem Gili Trawangan, som er kedt for Party oen og Gili Meno, som er den mindste og mest stille af de tre. Her tilbragte vi 6 dage under solen og lige ned til oens bedste sandstrand med det klareste vand og de flotteste koraller.

Nu er vi saa i Lombok, hvilket har overrakset os MEGET positivt med dens flinke befolkning og de super dejlige strande vi har set. Vi er i byen Kuta, hvor vi de sidste to dage har lejet en scooter og koert fra den ene strand til den anden, set meget smuk natur og vilde aber.

Planen var at rejse tilbage til Bali, men vi har valgt at droppe det pga. ovenstaaende og i stedet rejse til Java, forhaabentlig i morgen.













Solnedgang over Gili Air

The monkey Kim paa vej op i en palme

Kaj er pludselig blevet mange millionaer... og han nyder det.

Vores 1. hytte paa Gili Air

Ingen kommentarer:

Send en kommentar