onsdag den 19. oktober 2011

Nha Trang, Mui Ne og NU kaotiske Saigon

Saa er det vist blevet tid til en ny opdatering her fra Sydoest Asien.

Efter Hoi An gik turen til Nha Trang, ved kysten hvor vi tilbragte to dage. Vi boede billigt med kun 2 min. gang til en dejlig strand.
Ved den lokale havn fik vi hyret vores egen lille kaptajn til en baadtur for en ganske fornuftig pris.
Han sejlede os til smaa oer og vi kunne fra baaden hoppe ned i det krystalklare vand. Det var en dejlig dag med masser af sol og badning.
Fra Nha Trang fortsatte vi med bus til den sydligere og noget mindre kystby Mui Ne. Her stod den paa REN afslapning paa et dejligt Beach Resort med privat sandstrand og et dejligt poolomraade. Mui Ne er kendt som Vietnams Sahara, da der er flere stoe omraader med store maengder af sand.
Vi besoegte Fairy Stream, som vel bedst kan beskrives som en smallere baek af roedt vand, som loeber gennem flotte klippeformationer paa begge sider. Her vader man gennem vandet, som har sandbund indtil man naar til et mndre vandfald, hvilket var en virkelig smuk tur.
Der var saa dejligt i Mui Ne, at vi valgte at blive en ekstra dag blot for at nyde solen. Faktum er, at vi begge gruede for at komme til Saigon, som vi af flere har hoert skulle vaere endnu mere kaotisk end baade Bangkok og Hanoi, hvilket jeg paa nuvaerende tidspunkt BLOT kan give dem ret i.
Vi har nogele dag her i Saigon inden vi paa mandag flyver til... BALI :-)



3 kommentarer:

  1. Hvor er det fedt at læse hvad I går og laver! Og hold da op nogle postkorte billeder du får taget!
    Super smukke måne og solnedgang!
    Kram Barbara

    SvarSlet
  2. Igen nogle dejlige billeder! Man ville ønske man selv var der! ;-) Kan i nu have en god rejse til Bali, håber øen indfrier alle dine forventninger! Skulle hilse fra Olle, han savner dig, og ønsker alt godt for dig!! Pusu. Din søs

    SvarSlet
  3. Det ser super lækkert ud. Nogle helt fantastiske billeder du får taget. Og tak for postkortet. Knus, Lis

    SvarSlet