torsdag den 1. december 2011

Kuala Lumpur - Malaysia

Wow, sikke en by. Kuala Lumpur er virkelig en dejlig by. Folk er utrolig venlige, imoedekommende og oprigtig interesseret i at hoere hvor man kommer fra osv. Desuden bugner byen af fantastiske shoppingmuligheder, hvilket vi benyttede os vaeldig meget af, baade paa personlig velvaere, elektronik, laekker mad og andet godt.
Vi boede 4 overnatnimger paa et helt nyt hostel, som hed The Nest, ejet af en oestriger. Det var i gaa-afstand var alle de store shoppingcentre paa gaden Jalan Sultan Ismail og i Bukit Bitang omraadet, saa vi fik gaaet meget.

En dag tog vi til KL Bird Park, som er verdens største indhegnede fuglepark, hvor man kan opleve alverdens fugle på meget tæt hold, næsten som ude i naturen. Det var en stor oplevelse at vandre rundt mellem paafugle, pelikaner, storke osv.
I samme omraade ligger en stor orkidee/hisbicus garden med gratis adgang, hvor vi noed synes af de flotteste blomster. Paa vej tilbage til byen hoerte vi blade i buske og traeer rumstere og ved narmere kig viste det sig at vaere aber i massevis. Det var en ret fantastisk oplevelse SAA taet paa en SAA travl storby!

Soendag den 26. november tog vi nattoget fra KL til Hat Yai (det sydlige Thailand), derfra videre med bus til faergebyen Donsak og saa den sidste halvanden time med skib til Koh Samui, hvor vi har vaeret lige siden.
Vi bor paa super laekkert beach resort, hvor vi har booket os ind for 6 naetter til ren afslapning og solbadning inden vi paa soendag rejser til Cambodja for at tilbringe de sidste uger i henholdsvis Siem Reap og Phnom Penh inden vi den 21. december skal flyve hjem fra Bangkok.


Hovedpostkontoret i KL




Vilde aber i Kuala Lumpurs natur



KL BirdPark

Pelikan i KL BirdPark

Den smukkeste Paafugl i KL BirdPark

Julen fejres i et af KL's shoppingcentre

Petronas Towers


Batu Caves med VILDE aber





Togvogn KUN for kvinder, saa har man ogsaa set det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar