fredag den 9. december 2011

SiemReap - Cambodia 05.12 - 08.12

Vi endte i sidste ende med at flyve fra Koh Samui, da alle bus og togforbindelser var udsolgt pga. helligdage i forbindelse med Thailands konges 84-aars foedselsdag. Derfor floej vi fra Koh Samui til Bangkok, tog en enkelt overnatning og tog naeste dag med mini-van til den Cambodianske graense og derfra videre med en ny bus.
Siem Reap er en FANTASTISK by, som begge overraskede os positivt. Alle er saa venlige, smilende og ingen proever bevidst paa at snyde os, saa Thailand kan godt pakke deres motto vaek, som lyder "Land of smiles", for nu har Cambodia overtaget!
Den 1. dag tog vi til landmine museet, som ligger smaa 30 km. udenfor byen. Det var en roerende oplevelse og chokerende at laese, der stadig findes mellem 3-6 mio. landminder gemt i Cambodia.
Dag 2 brugte vi HELE dagen paa tempelbesoeg. Vi blev hentet af vores tuk-tuk driver Vandy kl. 05.00 og koerte foerst til Angkor Wat for, desvarre, at se en ikke eksisterende solopgang pga. skyer. Derfra gik turen videre til 3 andre templer og efter en dejlig men lang dag var vi tilbage paa hotellet kl. 15.00.
Om aftenen var vi til traditionel cambodiansk muisk og dans med tilhoerende buffet med 36 forskellige madretter, det var bare laekkert.

Solnedgang over Angkor Wat










Paa vej til ballon flyvning, daa tuk-tukén pludselig loeb toer for gasolin, haha.

Anna paa vej op...

Anna OPPE og SIKKE en udsigt!

Udsigt over Angkor Wat


Ingen kommentarer:

Send en kommentar