tirsdag den 20. december 2011

Sidste dage Bangkok 18.-21. Dec

Den 18. December fløj vi til, turens sidste stop, Bangkok fra Saigon med Qatar Airways, et af verdens bedste og det var da også en fryd.
Selvom vi sad på monkey class var der god plads, vi fik både pude og tæppe. Herudover blev der serveret mad og det var endda muligt for frøkenen at bestilte et glas hvidvin.
Hver passager havde sin egen lille skærm, hvor man frit kunne vælge mellem et hav af film, høre musik, spille spil, tjekke nyheder og det var endda muligt at sende en SMS eller mail, foruden selvfølgelig at ringe, sejt.
Bangkok er bare så rar efter nu at have oplevet både Hanoi og Saigon hvor alt bare er larm og kaos.
Vi tjekkede ind på President Solitaire, hvor vi ved ankomst blev opgraderet til den lækreste suite. Den er sgu større end min egen lejlighed :-)
Her er både stor entre, soveværelse med kæmpe fladskærm, lille stue, køkken og stort badeværelse med jacuzzi. Hotellet har et dejligt poolområde og et fitnessrum og den løkreste og største morgenbuffet med alt hvad man kan tænke sig. DET er bare luksus og jeg NYDER det!
Vi har fået shoppet de sidste par ting ind, så i aften kan vi slappe af og nyde et glas champagne på værelset inden vi skal ud og have god middag.

Vi ses hjemme i kolde Danmark.

Knus og tanker til alle og glædelig jul.






Udsigt fra vores værelse på 6. sal

Badeværelse med jacuzzi

Hotellets egen tuk-tuk service, fancy






SÅ blev det tid til 2,5 times forkælelse: Først 1 times bodyscrub, så 1 times fuld krops-massage og afslutningsvis 30 min. ansigtsbehandling, jeg var i den 7. himmel.


Valgfri bodyscrub og valgfri krops massage olie...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar